Statikus irodánk kimagasló dinamikával fejlődő, magas szakmai tudással és gyakorlattal rendelkező iroda. Megrendelőink a hazai Építészet meghatározó szereplői, partnereink kiemelkedő minőségű Szakági tervezők, és a magyar Építőipar vezető kivitelezői építik az általunk tervezett létesítményeket.

Irodaházak, Sportlétesítmények, Középületek és Oktatási épületek mellett Üzletházak, Lakóparkok, Társasházak, Gyártó-, Logisztikai-, és Raktárközpontok tervezésével foglalkozunk.

Az Exon 2000 Tervező és Kereskedelmi Kft. alapítására 1998-ban került sor. A cégalapításban résztvevő tulajdonosok – akik a cégben önálló tevékenységet folytatnak – a cégalapítást megelőzően különböző statikus tervezőirodákban szereztek szakmai tapasztalatot.

Az alapítást követően folyamatos fejlődésen mentünk keresztül, amelynek eredményeként a cégben jelenleg 13 mérnök áll alkalmazásban. A szakmai felügyeletet 5 statikus vezető tervező látja el.

A tervezési feladatokat az alábbi programok segítségével végezzük:

  • • Statikai számítások: Nemetschek Allfem, AxisVM, Consteel
  • • Statikai tervek készítése: Nemetschek Allplot, AutoCAD

Annak érdekében, hogy a magunkkal szemben felállított magas igényszintet maradéktalanul ki tudjuk elégíteni, a tervezés minden fázisában (beleértve a szerkesztői feladatokat is) mérnökök vesznek részt.